Missie

Wij geloven in de hedendaagse wereld van digitale transformatie dat ‘meer leren in minder tijd’ het verschil zal maken tussen succes en mislukking. De manier waarop we werken en leren is veranderd. Actuele content, aangeboden op een effectieve en inspirerende wijze, is cruciaal voor succesvol organisatie breed leren.

Visie

Wij zijn op een missie. Onze doelstelling is vrij eenvoudig. Het duurzaam verbeteren van de wijze waarop organisaties kennis managen en hoe ze leren. Wij geloven dat meer leren in minder tijd essentieel is voor organisaties en hun medewerkers om maximaal te blijven presteren. Wij gaan alleen voor de hoogst haalbare kennisoverdracht binnen organisaties.

Ons team

Het Institute of Microtraining [IOM] is in 2010 opgericht door Dieter Duftner te Innsbruck. IOM is ontstaan vanuit een initiatief van de Universiteiten van Wenen en Salzburg waar veel onderzoek is gedaan naar het optimaliseren van kennisoverdracht.

Inmiddels is Institute of Microtraining uitgegroeid tot een bloeiende organisatie waarbij we in 8 landen vertegenwoordigd zijn. We hebben in deze tijd niet stil gezeten en maar liefst meer dan 350 trainers mogen verwelkomen als gecertificeerd IOM-trainer en meer dan honderden organisaties mogen helpen met effectieve kennisoverdracht.

In 2016 is IOM actief in Nederland, onder leiding van Gerco Homburg. Gerco heeft een jarenlange ervaring in de opleidingsbranche o.a. als mede-eigenaar en algemeen directeur van Compu’Train. Samen met een professioneel vast team staat Institute of Micro training Nederland de iedere dag klaar om de best mogelijke oplossingen te bieden voor organisaties op gebied van kennisoverdracht.

Om het team de nodige backbone te geven is Hugo Korsten als didactisch manager aangesteld met de taak trainers te begeleiden en assisteren in de migratie van hun eigen trainingsportfolio naar de IOM-methodiek en het IOM-platform. Ook begeleidt Hugo organisaties met het implementeren van het IOM-platform dan wel migreren van interne trainingen naar het IOM-model. Hugo heeft een achtergrond als o.a. onderzoeker bij universiteiten, ministeries en de EU naar het optimaliseren van kennisoverdracht.

Hans Goemans tot slot zal de verdere commerciële uitrol in Nederland gestalte geven. Hans heeft een jarenlange [internationale] ervaring in diverse commerciële management- en directiefuncties [w.o. in de ICT- en opleidingen branche].

Wil je meer weten over wat Institute of Microtraining voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op.